Vaste Telefonie

Vaste Telefonie

Bereikbaarheid is de belangrijkste factor in uw bedrijf. Even een telefoontje plegen. Nog steeds een automatisme wanneer u een klant wilt benaderen, of iets wilt weten.  
Dagelijks pakt u de telefoon. Heeft u wel eens nagedacht of u hierop zou kunnen bezuinigen? Inkoopexperts wel! Wij zoeken het graag voor u uit. 

Mobiele Telefonie

Mobiele Telefonie

Er is veel concurrentie op de markt van de mobiele telefonie. Ongetwijfeld heeft u voor uw bedrijf en medewerkers een voordelig abonnement afgesloten. Maar stel dat u uw vaste telefoonabonnement zou kunnen koppelen aan dat van uw gsm?  
Inkoopexperts zoekt naar de beste optie die een besparing op de totale kosten van uw telefoonverbruik oplevert. 

Afvalbeheer

Afvalbeheer

In elk bedrijf wordt er dagelijks afval geproduceerd. Papier, chemisch en organisch afval of specifieke afvalproducten van uw bedrijf. Wordt het afval wel efficiënt en milieuvriendelijk afgevoerd? En hoe hoog zijn de kosten? 
Inkoopexperts denkt graag mee en kijkt of er op afvalbeheer nog het nodige bespaard kan worden.

Stroom en Gas

Stroom en Gas

Energienota’s zijn onnodig ingewikkeld. Uitzoeken welke aanbieder gunstig is voor uw bedrijf is een hele klus. Niet altijd is duidelijk hoe de kosten zijn opgebouwd. Weet u precies hoeveel u waarvoor betaalt? En is de stroom wel zo groen als men beweert? Inkoopexperts heeft zich gespecialiseerd op deze markt; wij kennen de addertjes onder het groene gras

Brandstof

Brandstof

Bent u of zijn uw medewerkers regelmatig onderweg? Is er sprake van woon-werkverkeer of het vervoer van goederen? Het verbruik van brandstof is een gegeven waar een bedrijf niet omheen kan. In ons besparingsprogramma zijn dat ook de onkosten waar wij naar kijken. Wie wil er nou niet op een literprijs benzine bezuinigen? Met Inkoopexperts is het voordelig thuiskomen!